Cikgu Website WordPress Malaysia!

Hai, Saya Adam Jamaludin. Saya Professional Website Designer. Cikgu Website Wordpresss. Mengajar Website. Buat Personal Coaching Website SEO Experts

bermula dari RM 780 per sesi, saya akan ajar anda untuk bina laman web Profesional yang mudah diurus, SEO hebat, menghasilkan jualan dan TERBUKTI BERKESAN! 

Kenali Saya

Ketahui siapa saya.

Kenali Saya

Ketahui siapa saya.

×
×

Cart

Kenali Saya

asal Senawang, Negeri Sembilan!

Saya pasti anda ketahui siapa saya pada saat ini, saya Cikgu Website Wordpress Malaysia yang membantu baik usahawan tidak mengira usia, lokasi dan masa.

 

Saya Adam Jamaludin, Cikgu Website Wordpress Malaysia 

Saya warganegara Malaysia. Menetap di Senawang, Negeri Sembilan dan pada tahun 2020 ini , saya berusia 29 tahun. Saya telah aktif bergiat dalam dunia internet sejak tahun 2000 dimana Yahoo Messenger, MiRC, friendster dan Myspace masih digunakan. Bergiat aktif sebagai seorang bloggers selama 12 tahun melalui blogspot, kini saya , Cikgu Website Wordpress Malaysia menggunakan platform wordpress untuk mengajar usahawan-usahawan Malaysia di seluruh negara.

Dari Seorang Doctor Perubatan Kepada Cikgu Website Wordpress Malaysia!

Pada tahun 2007 saya melanjutan pelajaran saya di Kolej 17 Universiti Putra Malaysia dan pada tahun yang sama, bersama-sama 200 rakan-rakan kolej lain, kami terbang ke Alexandria , Egypt untuk lanjutkan pelajaran sebagai seorang doktor. Kecintaan & Keasyikan saya dalam teknologi membuatkan saya lebih terarah kepada Website Design & Development.

 

Mendapat Mentor Khas dalam Dunia Perniagaan Internet Bersama Irfan Khairi

hampir semua usahawan di Malaysia kenal siapa dia Irfan Khairi. Saya pasti anda juga kenal beliau. Beliau adalah mentor saya dalam dunia perniagaan Internet. Segala tips, nasihat dan kemajuan saya dalam perniagaan mendapat bimbingan khusus dari beliau. Dan dari sini juga, setiap klien saya mendapat sentuhan khas dari segi pemasaran, web design dan analisis. Sehingga hari ini, saya masih punyai klien yang telah gunakan servis saya tanpa henti selama bertahun-tahun! 

Klien dan Pelajar Dari Seluruh Negara

hasil kerja saya adalah terbaik dan mendapat pujian dari pelbagai pihak samada dari perusahaan sendirian mahupun korporat besar. Salah satu klien saya dari Ulu Tiram, Johor adalah Pemilik Kilang OEM terbesar di Malaysia. Dengan menggunakan khidmat saya sebagai Professional Website Designer Malaysia, mereka telah maju kehadapan melangkaui pesaing mereka. 

selain dari Website Design , saya juga melakukan servis pemasaran Internet khas untuk laman web berbentuk Funnel, SEO dan Database Collection. Ramai usawahan tersangkut di sini, bila ada produk, ada demand tapi tidak tahu cara yang lebih tepat untuk buat pemasaran. Saya di sini hadir nak bantu! Hubungi saya untuk saya bantu anda pula! Cepat , ambil peluang ini!

Servis Saya

Wordpress Design

saya designkan website mengikut citarasa dan aspirasi anda. Design ini adalah abstrak, dengan sentuhan peribadi dan skill dari saya, sebuah website dinamik lagi cantik terhasil! Website anda akan jadi cantik, seperti yang anda mahukan, dan yang pasti berfungsi seperti anda mahukan.

Personal coaching

anda nak design sendiri tapi ada masalah dari segi coding, design , susunan dan konten. Perkara itu adalah luahan biasa saya dengar semasa sesi coaching. Tidak perlu risau, saya akan bantu seharian samaada berjumpa berhadapan atau melalui dalam talian. Satu sesi selama 8-10 jam. Berbaloi untuk anda!

Sistem khas dalam website

anda punyai website tapi perlukan sistem tambahan seperti e-commerce, sistem agen, sistem tempahan atau pun sistem kumpulan database. Saya berkebolehan serta pakar dalam membina sistem untuk anda gunakan satu persatu untuk anda. Anda nak sistem yang lebih custom? Hubungi saya

SEO SErvice

website anda tidak dapat cukup pelanggan ataupun pelawat seperti yang anda mahukan. 88% peratus carian adalah dari carian melalui Search Engine Google. Kuasai SEO ataupun gunakan SEO SERVICE saya. 

Proses servis

perbincangan

idea

design

Develop

cuba

pelancaran

klien

Non Destructive Testing

super power saya yang ramai tidak ketahui

super fast siap website

support 24/7/365

100++ website setahun

158 happy klien