Jutaan terima kasih kerana anda telah isi borang survey tadi!

pada bulan 2 ini, saya bakal melancarkan T-Shirt ini khususnya kepada Website Designer. Kenapa saya bersungguh-sungguh nak buat Tshirt ini? Tshirt ini adalah simbolik. Tshirt ini adalah Brand. Tshirt ini boleh speak out sebelum anda belum sempat kenalkan diri anda.

Ikut pengalaman close customer, rate closing di whatsapp adalah paling sukar kerana mereka tidak jumpa dan kenal dengan kita. Tetapi kadar saya close customer melalui referral adalah amat tinggi. Kenapa? Sebab saya “kepoh”. Saya suka bagitahu orang yang saya kerja buat website. 

Impak dari itu , orang ambil no saya. Orang ingat nama saya. Ingat kat mana mereka jumpa saya, ingat event mana dia terjumpa saya. Anda bersetuju tak jika saya kata, tak semua dari kita ada “gila-gila” macam saya?  Oleh itu, Tshirt ini adalah “shoutout” terbaik untuk anda!

satu kelebihan jika orang tahu siapa nama kita, ianya menjadi lebih baik apabila mereka tahu apa kepakaran dan kemahiran yang kita ada. – Adam Jamaludin


Saya yakin yang anda nak tingkatkan sales anda setiap bulan. Anda nak lebih banyak income dari buat web.

Pergi ke seminar? Pakai Tshirt ini!
Pergi ke kelas ? Pakai Tshirt ini!
Pergi jumpa klien ? Lagi wajib pakai!

Keyakinan pelanggan bermula dari pandangan pertama mereka.  Bayangkan dari jauh, mereka nampak baju yang anda pakai bertulis ” Im Intelligence / Im Professional Website Designer ” atau ” Saya Profesional / Saya Pereka Laman Web Profesional “. Apakah tanggapan mereka?

Pre-Order dibuka khas untuk anda!

harga yang akan dibuka pada Februari ini adalah RM 45/pcs. Khas untuk anda yang lakukan preorder hari ini sehingga 5 Februari, saya bukakan harga khas untuk anda iaitu RM 35/pcs

HARI
JAM
MINIT
SAAT

Design Hadapan ( White/Black ) + ( Eng/Malay)

Design Belakang ( White/Black ) + ( Eng/Malay)

nota penting : warna tshirt belum lagi dipilih sama ada hitam/putih. Design dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu sama seperti di atas. Material yang bakal digunakan adalah Cotton. Sebarang perubahan akan dimaklumkan terus dalam email anda.

Pre Order Sekarang Tshirt Website Designer

HARI
JAM
MINIT
SAAT

*pre-order dibuka sehingga 5 Februari 2020

×
×

Cart