Tahniah kerana anda telah terpilih untuk meningkatkan keuntungan perniagaan anda.

Ini bukan gimik, ini bukan olok-olok, tetapi benar. Di akhir penghujung bacaan ini, anda akan tahu tahu cara bagaimana nak hasilkan jualan online menggunakan website anda sendiri secara automatik. Saya, Adam Jamaludin akan bantu anda bina website Ecommerce anda sendiri dalam masa 5 jam ( siap hari yang sama ).

Teruskan bacaan jika anda betul-betul serius untuk dapatkan promosi ini.

Tahukah anda, berapa harga sebuah laman web di luar sana ?

harga laman web di luar sana jika dibina oleh Hired Professional samada Freelancer ( seperti saya ) atau Professional Company bermula dari RM 2500 ke RM 6000 per website. Iya betul.

Jika anda tanya saya berapa nak buat kos website ecommerce LENGKAP, saya akan berikan harga sama seperti di atas. 

Tetapi, saya juga kerap kali dengar keluhan ramai usahawan yang masih baru dalam dunia internet. Paling kuat lakukan marketing di Facebook dan close sale di whatsapp.

Rata-rata masih belum gunakan website untuk close sale. Sayang seribu kali sayang. Website ni macam lubuk emas yang ramai pemilik bisnes di luar sana tidak tahu…

Ramai beralih membeli di Shopee dan Lazada​

menjadi trend sejak akhir-akhir ini, ramai pengguna Internet membeli di Shopee dan Lazada. Tahukah anda kenapa? Shopee dan Lazada punya sistem online Ecommerce iaitu pembeli boleh membeli barang terus tanpa perlu tanya harga, kualiti, info dan tidak perlu susah-susah untuk tanya maklumat bank bila nak lakukan pembayaran. Semua di hujung jari. Contoh Nak beli mainan anak-anak, terus klik beli, bayar melalui perbankan online  ( FPX Payment / Online Banking / Kredit Kad ) terus isi maklumat dan siap.

Anda kerugian masa, pesaing pun dah mula gunakan website menghasilkan 5 ke 6 angka sebulan

pesaing anda menjual di facebook, menjual di whatsapp, tapi tahukah anda mereka telah one step forward dari anda dengan punyai laman web sendiri yang beroperasi 24 Jam. Salah satu case client saya yang punyai website jual krim gatal , order selalu masuk pukul 2 ke 3 pagi. Jika anda masih gunakan whatsapp, siapa nak balas whatsapp pada 2 3 pagi?

Jika sekali sekali tak apa, tapi jika setiap hari macam mana?

Jika anda bercuti dengan keluarga, siapa nak handle sales?

Jawapannya mudah, biar WEBSITE yang buat sales. Anda deliver sahaja!

 

 

Memperkenalkan
Website 5 Jam Siap

sebelum anda tahu apa yang bakal anda dapat dengan website ini, izinkan saya kenalkan diri saya terlebih dahulu.

Saya Adam Jamaludin dari AJ Digital. Boleh lihat portfolio penuh saya di sini >> https://adamjamaludin.com

saya telah menghasilkan ratusan website dalam masa 2 tahun ini. Kepakaran saya dalam bidang IT bermula dari 2008 lagi selepas tamat persekolahan menengah. Pengajian terakhir saya adalah di Universiti Iskandariah, Mesir.

sejak 2008 saya telah berjinak dengan dunia Internet, dan mula giat aktif melalukan perniagaan online mulai 2012 ketika masih dalam pengajian di Mesir.

Amat sukar untuk mulakan perniagaan di negara luar tetapi dunia internet memudahkan urusan saya. Dari blog sehingga lah ke laman web ecommerce, pembeli mudah berurusan dengan saya.

Dari jualan Madu, Jubah, Kosmetik, Ebook dan pelbagai lagi di Internet, saya telah hasilkan puluhan ribu ringgit ketika masih belajar lagi. 

Kini saya fokus sebagai Professional Website Designer kerana minat dan ghairah dalam profesion ini.

saya sebagai tenaga pengajar di MARA Seremban

Pengalaman saya bila sertai seminar usahawan di dalam negara dan bergaul campur bersama usahawan tempatan, saya perasan majoriti usahawan tidak punyai Laman Web sendiri untuk uruskan jualan secara automatik.

Impaknya, apabila mereka sibuk atau jatuh sakit , sales mereka mula memberi kesan negatif.

Lewat reply whatsapp, tidak cukup info membuatkan customer mudah beralih arah dan membeli pada pesaing. Akhirnya NEW CUSTOMER makin berkurang, Regular Customer juga tidak repeat order.

Alasan yang diberi. ” Saya sibuk! “

Miliki Website E-Commerce Sendiri​

jika anda belum punyai website lagi, anda berada di laman yang tepat. Apakah yang saya tawarkan di sini?

Anda akan miliki Website E-Commerce  anda sendiri di mana :-

Punyai Domain Anda Sendiri

seperti conotoh : Herbakurus.com / Produkkuat.com / KlinikSyifa.com

Email Atas Domain Sendiri

seperti contoh : sales@herbakurus.com / admin@kliniksyifa.com

Lengkap Dengan Online Transaction

pelanggan boleh lakukan pembayaran terus melalui online banking

Ecommerce Sistem

Produk/Servis Anda letak di sini

Ready untuk Blast Ads

Boleh lakukan fb ads / google ads untuk lonjakkan sales

SEO Proven

Website Mudah Dijumpai Kelak Di Google

Analytic Disediakan

Anda boleh lihat betapa ramai orang masuk ke dalam website

Website Aktif 24 Jam

Pembelian Boleh Dilakukan Bila-Bila Masa!

Memperkenalkan Promosi Website 5 Jam

PROMOSI WEBSITE 5 JAM

Siap Dalam Masa 5 Jam

RM580
Sekali Sahja

Features

  • Lengkap Dengan Sistem Ecommerce
  • Berserta domain/hosting setahun
  • Berserta email sendiri
  • Lengkap dengan sistem pembayaran online FPX Payment
  • Website SEO Proven
  • Google Analytic disediakan
saya nak!

Tunggu sebentar, ada tambahan info yang perlu anda fahami

untuk hasilkan website Ecommerce lengkap dengan harga ekonomi seperti ini, saya akan hasilkan website berbentuk Landing Page untuk anda.

Kenapa saya pilih Landing Page?

Mudah dan Fokus

1 Website 1 Produk / 1 Servis sahaja

Tepat pada Sasaran

Pelanggan Mudah Faham Apa Yang Anda Jual

Tinggi Conversion Rate

Pelawat Menjadi Pembeli Lebih Mudah

Pembelian Mudah

Copywriting yang lengkap bersama-sama cara pembelian yang memudahkan

Fokus Pada Ads

Fokus Tarik Pelawat ke Website Anda samada gunakan Fb Ads / Tik Tok Ads / Google Ads

Jadi Website 5 Jam ini saya fokus kan pada pemilik bisnes yang nak promote

Apa yang perlu anda sediakan?

jika anda telah sedia, anda perlu berikan maklumat lengkap untuk saya binakan laman web anda.

  1. Detail produk / servis yang anda ingin jual. Jika ada copywriting lengkap, sila berikan terus.
  2. Gambar produk berserta testimoni
  3. Untuk pendaftaran Online Banking FPX Payment , anda perlu berikan maklumat 
    – No SSM ( berserta sijil SSM )
    – No Akaun Bank Semasa ( berdaftar dengan SSM tadi )
    – Nama Syarikat 
    – Nama Pemilik Syarikat
  4. Nama Domain yang anda mahukan  ( sila cek di sini terlebih dahulu sebelum lakukan tempahan )
PROMOSI WEBSITE 5 JAM

Siap Dalam Masa 5 Jam

RM580
Sekali Sahaja

Features

  • Lengkap Dengan Sistem Ecommerce
  • Berserta domain/hosting setahun
  • Berserta email sendiri
  • Lengkap dengan sistem pembayaran online FPX Payment
  • Website SEO Proven
  • Google Analytic disediakan
saya nak!

Frequently Asked Question ( FAQ )

Seperti tertera, website anda akan siap dalam masa 5 jam selepas pembayaran dilakukan. Suka diingatkan, maklumat produk/servis yang anda berikan haruslah lengkap supaya tidak menggangu proses pembinaan website. 

Tiada bayaran tambahan dikenakan. Jika anda ingin meletakkan lebih dari 1 produk atau servis, cas tambahan akan dikenakan.

saya galakkan supaya fokus pada 1 produk 1 website. Ianya lebih berkesan dan efektif untuk jualan.

Mengikut pengalaman saya, ada TIGA jenis nama yang mudah untuk diletakkan untuk website.

Pertama. Nama brand. Anda boleh gunakan jenama produk/servis anda untuk website anda.

Contoh seperti jusberijaga.com

Kedua. Nama Fungsi produk. Nama fungsi produk sangat ideal dan mudah difahami. Contoh seperti 

produkkurus10hari.com
servispotongrumput.com

Ketiga. Atas nama anda sendiri. Setiap nama pemilik perniagaan punyai keunikan tersendiri dan mudah diingati. Contoh seperti

www. adamjamaludin . com

Boleh, ianya berbeza sedikit dengan pakej promosi 5 Jam. Anda boleh lihat portfolio saya di sini >> https://adamjamaludin.com

saya boleh hasilkan pelbagai jenis website dari web Klinik, Sistem Agen, Restoran, Firma Guaman dsb untuk perniagaan anda.

boleh hubungi saya secara personal dengan klik link di sini >> https://whatsapp.adamjamaludin.com

boleh. Jika tuan/puan ada 2 produk atau 3 produk yang perlukan landing page berbeza-beza, anda boleh lakukan tempahan 2 kali di sini atau terus hubungi saya untuk pengkhususan maklumat.

Terhad Untuk 5 Pemilik Bisnes Setiap Hari.

jika anda telah lakukan tempahan dan melebihi kuota harian, saya akan uruskan tempahan anda pada hari seterusnya dan siap pada hari yang sama! Usah berlengah untuk tingkatkan sales anda di internet, dapatkan Promosi Website 5 Jam Siap!

PROMOSI WEBSITE 5 JAM

Siap Dalam Masa 5 Jam

RM580
Sekali Sahaja

Features

  • Lengkap Dengan Sistem Ecommerce
  • Berserta domain/hosting setahun
  • Berserta email sendiri
  • Lengkap dengan sistem pembayaran online FPX Payment
  • Website SEO Proven
  • Google Analytic disediakan
saya nak!

Promosi ini akan tamat pada 9 Malam 31 Julai 2020. 

×
×

Cart

PROMO WEB 5 JAM TELAH PUN TAMAT. UNTUK TEMPAHAN , BOLEH KLIK BUTANG TEMPAH.