SEO MASTERY 2020

RANKING KAN KONTEN ANDA HARI INI

ketahui pengalaman teknikal
Ranking-kan Ratusan Keyword Dalam Masa Singkat

SEO Mastery 2020

Tahniah anda telah sampai ke sini.
SEO Mastery 2020 ini adalah untuk anda

PELANCARAN SEO MASTERY 2020

HARI
JAM
MINIT
SAAT
SEO MASTERY 2020 TELAH DILANCARKAN

SEO MASTERY 2020 TELAH DILANCARKAN!

khas untuk anda yang mahu pelajari atau ketahui step-by-step cara untuk rankingkan content anda di Internet menggunakan Template dan Teknik dari SEO Mastery 2020, dapatkan segara.

 

SEO Mastery 2020 kini dibuka untuk pre-order dengan harga early bird RM 58 sahaja. Untuk masa yang terhad bermula hari ini sehingga 15 Januari 2020.

Siapa yang wajib untuk dapatkan SEO Mastery 2020 ini?

” ….bertahun-tahun yang lepas, saya cuba untuk cari trik bagaimana untuk ranking segera, tetapi trik itu sentiasa diatasi Google Algorithm. SEO Mastery 2020 ini adalah Template , adalah teknik yang selari dengan perubahan algo dan boleh digunakan 5 ke 10 tahun akan datang – Adam Jamaludin …. “

untuk dapatkan ranking adakala mengambil masa yang amat lama sedangkan sales perlu dicari setiap hari. Sebagai pemilik bisnes, kekurangan pelawat setiap hari ke kedai atau pun ke laman web adalah suatu perkara yang menduka cita kan. 

tahukah anda, jika anda perhati betul-betul di luar sana, mengikut niche anda masing-masing, ramai orang yang perlukan servis dan produk anda, tetapi sayang anda tidak keluar di ranking no 1 Google. 

Buku Ini Khas Untuk Anda!

Apa yang saya bakal kongsikan bersama anda?

Cara Nak Setup SEO by Template

template bukan bererti copy dan paste. Jauh sekali dari situ. Step by step saya kongsikan apa yang perlu anda lakukan supaya Google mudah kesan kewujudan anda dan faham tujuan konten website anda.

Pantang Larang dalam SEO

saya yakin saamada telah lakukan SEO sebelum ini atau anda baru berjinak dalam SEO. Pengalaman saya lepas membuatkan target keyword yang saya mahukan semua hancur kerana pantang larang tidak diikut. Saya dedahkan di dalam buku ini.

Rankingkan Juga Gambar dan Video

ketahui, bukan website anda sahaja perlu dominasi web search, tetapi anda kena tahu pengguna internet juga dari kalangan visualistik dan kinestetik. Mereka lebih cenderung melihat gambar dan video dari perkataan semata. 

Cara Dapatkan Constant Traffic Selepas Artikel dilancarkan

sebelum Google ambil masa sekurang-kurang 3 hari atau 7 hari ataupun 100 hari untuk rankingkan artikel anda, anda boleh dapatkan trafik Organik terus tanpa tunggu ranking.

 

Senarai Pasaran Sasaran - Dapatkan Trafik Targeted

apa kena mengena pasaran sasaran dengan SEO? Di sini saya terangkan bagaimana trafik yang masuk ke dalam website anda hanyalah bagi mereka yang berminat untuk dapatkan servis atau produk anda sahaja. Trafik ini , trafik targeted.

Cara Gunakan Tools Yang Melajukan Proses Ranking Anda

gunakan satu dua tools lebih cukup dari pelajari semua tools tapi tak dapat aplikasikannya. Di sini , saya akan bawakan anda penggunaan tools percuma dan berbayar yang boleh anda gunakan untuk rankingkan website anda dan jana trafik tanpa henti.

PELANCARAN SEO MASTERY 2020

HARI
JAM
MINIT
SAAT
SEO MASTERY 2020 TELAH DILANCARKAN

Harga Early Bird Sehingga
15 Januari 2020

HARI
JAM
MINIT
SAAT

“…jika diberi peluang untuk lakukan Digital Marketing, saya pilih untuk lakukan SEO kerana ianya mudah dan percuma….”

Teknik yang anda bakal pelajari dari buku SEO Mastery ini relevan bukan untuk tahun ini sahaja , bahkan sehingga 2025 atau 2030 akan datang. Berbeza dengan “TRICK” , ianya terkalah oleh algorithm, tetapi konten yang saya sampaikan melalui SEO Mastery 2020 ini adalah WHITE HAT strategi yang mengikuti segala perkara asas yang dianjurkan Google.

bersama Usahawan MARA - Perkongsian mengenai SEO pada Oktober 2019
lukisan template yang turut ada disertakan di dalam SEO Mastery 2020

mula Ranking keyword pilihan anda - dapatkan SEO Mastery 2020

Jika anda punyai kekangan masa untuk hadiri kelas SEO Mastery 2020,  saya telah cover semua topik itu dengan detail di dalam buku ini. Bahkan anda boleh buat rujukan berulang kali untuk dapatkan hasil yang optimum.

SEO Mastery 2020 adalah teknik white hat strategi yang teraplikasi kepada semua platform. Jika anda mahu gunakan teknik ini bukan di website tetapi nak guna di Facebook page anda, saya turut dedahkan cara rankingkan SEO Facebook di sini.

Nota : SEMUA PLATFORM boleh guna.

SEO Mastery 2020 ini teraplikasi kepada semua platform. Jika anda tidak menggunakan plugin khas SEO, tetapi menggunakan teknik dan template yang disampaikan di dalam SEO Mastery 2020 ini, anda juga turut boleh ranking di blogspot, mengalahkan pesaing anda!

di dalam SEO Mastery 2020, ada satu teknik yang saya sampaikan bagaimana jika semua orang menggunakan SEO, bagaimana faktor penyumbang lain akan membantu anda ranking lebih baik dari mereka.

SEO ini dipengaruhi 200 lebih faktor. Tidak semua pesaing anda mampu cakupi dan disitulah kemenangan anda bermula!

panduan ini bukanlah teori semata, ini adalah praktikal bertulis dan panduan bergambar. Saya faham jika tanpa imaginasi yang tepat, adakala pemahaman akan silap. Di sini saya bantu anda buat SEO step by step.

Jika anda terlepas satu step, ada rujukan untuk anda ikut semula.

jika anda rasa anda tiada idea, di sini saya kongsikan bagaimana nak tulis rangka karangan artikel anda. Bukan teknik copy paste ya! Bagaimana saya mampu tulis 1000 patah perkatan dalam masa singkat. 

Idea anda tidak pernah putus. SEO Mastery 2020 menceritakan cara untuk bina konten.

PELANCARAN SEO MASTERY 2020

HARI
JAM
MINIT
SAAT
SEO MASTERY 2020 TELAH DILANCARKAN

Harga Early Bird Sehingga
15 Januari 2020

HARI
JAM
MINIT
SAAT

SEO MASTERY 2020 - HARGA RETAIL

*SEO Mastery 2020 akan diemailkan pada anda pada 25 Januari 2020 selepas pembelian. Dapatkan SEO Mastery 2020 hari ini. Ranking kan konten anda di Internet!

 

Affiliate Area - Tambah Pendapatan Bersama SEO MASTERY 2020

jana pendapatan dari RM 2000 sebulan dengan hanya promote “link affiliate” anda

×

Hi!

Oppa tengah online ni! Klik gambar Oppa di bawah untuk start chat.

× Ada Apa-Apa Boleh Saya Bantu?