Cara Lakukan Pemasaran Tanpa Gunakan Facebook dan Instagram

pemasaran tanpa facebook dan instagram

pemasaran tanpa facebook dan instagram

 

anda usahawan, masih gunakan Facebook dan Instagram untuk leverage kan pemasaran anda? Jika yang anda pasti hadapi kesukaran dalam bina sale dari hari ke hari , ataupun minggu ke hari. Jika purata sale mingguan anda atau bulanan berkurang, ianya kerana medium pemasaran yang sedang anda gunakan ini semakin tepu. Saya Adam Jamaludin ingin berkongsikan dengan anda iaitu CARA LAKUKAN PEMASARAN TANPA GUNAKAN FACEBOOK DAN INSTAGRAM.

klik video ini, teknik lakukan pemasaran tanpa gunakan facebook dan instagram

 

Pemasaran tanpa gunakan facebook dan instagram ini amat berkesan dan tidak menggunakan apa-apa kos. Anda boleh atasi pesaing anda dengan gunakan teknik ini.

Teknik ke tiga emphasize menggunakan laman web. Anda telah punyai laman web? jika belum, boleh klik di sini, dapatkan laman web percuma . Setiap bulan saya akan pilih 3 orang usahawan untuk saya bina kan laman web percuma untuk perniagaan mereka. Jika anda mahukan laman web untuk perniagaan anda, boleh isi form di ruangan itu

 

 

Adam Jamaludin

Adam Jamaludin

Adam Jamaludin adalah Professional Website Developer. Kepakaran beliau adalah menghasilkan Laman Web Professional untuk usahawan yang ingin berkembang jaya di dunia Internet. Beliau telah menghasilkan lebih dari 200 buah laman web dalam masa yang singkat. Adam Jamaludin juga bergiat aktif dalam penulisan artikel dan SEO. Beliau telah menghasilkan buku SEO Mastery 2020 untuk membantu usahawan di luar sana.

Tinggalkan komen anda...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mengenai Saya

Kenali saya Adam Jamaludin, Professional Website Developer dan Penulis Artikel & SEO. Kepakaran saya adalah membantu usahawan membina laman web professional.

Ikuti Saya Di Media Sosial

Post Trending Minggu Ini

Like , Follow , Share Fb Page

Tutorial Terkini di Youtube

×

Hi!

Oppa tengah online ni! Klik gambar Oppa di bawah untuk start chat.

× Ada Apa-Apa Boleh Saya Bantu?