pemasaran tanpa facebook dan instagram

pemasaran tanpa facebook dan instagram

 

anda usahawan, masih gunakan Facebook dan Instagram untuk leverage kan pemasaran anda? Jika yang anda pasti hadapi kesukaran dalam bina sale dari hari ke hari , ataupun minggu ke hari. Jika purata sale mingguan anda atau bulanan berkurang, ianya kerana medium pemasaran yang sedang anda gunakan ini semakin tepu. Saya Adam Jamaludin ingin berkongsikan dengan anda iaitu CARA LAKUKAN PEMASARAN TANPA GUNAKAN FACEBOOK DAN INSTAGRAM.

klik video ini, teknik lakukan pemasaran tanpa gunakan facebook dan instagram

 

Pemasaran tanpa gunakan facebook dan instagram ini amat berkesan dan tidak menggunakan apa-apa kos. Anda boleh atasi pesaing anda dengan gunakan teknik ini.

Teknik ke tiga emphasize menggunakan laman web. Anda telah punyai laman web? jika belum, boleh klik di sini, dapatkan laman web percuma . Setiap bulan saya akan pilih 3 orang usahawan untuk saya bina kan laman web percuma untuk perniagaan mereka. Jika anda mahukan laman web untuk perniagaan anda, boleh isi form di ruangan itu

 

 

Website Promosi Merdeka

Adam Jamaludin

Beliau adalah Profesional Website Designer. Membantu Usahawan dalam dan luar negara untuk membina perniagaan dan jenama melalui laman web. Tiada website yang tidak dibina melainkan datang bersama hasil iaitu membantu meningkatkan kredibiliti dan jualan kepada Usahawan.

Adam digelar Master Mind dalam Mereka Laman Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *