Jadikan Laman Web Anda
24 Jam Setiap Hari Bercerita Mengenai Perniagaan

Produk Kosmetik Klinik Syarikat Firma Guaman Kepakaran Anda

Tingkatkan Jualan, Keuntungan Harian, Mingguan, Bulanan dan Tahunan Syarikat Anda

Laman Web Responsive Design Dari Desktop, Tablet sehingga ke Mobile View

Pencapaian Kami

0
Klien Gembira
0
Laman Web Profesional Setiap Bulan
0
Hari Tempoh Siap Laman Web
0
Hari Sokongan Penuh
0
Klien Gembira
0
Laman Web Profesional Setiap Bulan
0
Hari Tempoh Siap Laman Web
0
Hari Sokongan Penuh

Antara Klien Kami

Kami Berpengkalan di Senawang, Negeri Sembilan.

Anda tidak punyai apa-apa masalah dalam mencari pelanggan. Sayangnya pelanggan kini suka Google keperluan mereka dan jumpa orang lain sebelum jumpa anda. AJ Digital mengubah ini. Kami adalah jambatan yang menghubungkan pelanggan baru dan lama kepada bisnes anda. Menggunakan omni-approach campuran dari SEO, Media Sosial, Content Marketing dan Website Development, kami bantu bisnes anda tidak lekang dari pelanggan baharu.

” Cemerlang, cemerlang dan cemerlang. Kami telah menggunakan servis AJ Digital bermula 2018 sehingga hari ini untuk Website Development dan Digital Marketing. Target kami capai dan pelanggan baharu tidak henti masuk setiap hari “

– Ibnu Ahmad, Product Founder

Website Yang Kami Bina SEO Optimized

Website Development dan SEO adalah seperti isi dan kuku. Dua-dua saling memerlukan. Website yang siap dibina tidak lengkap tanpa SEO. SEO membantu menarik pelanggan setiap hari di Google supaya masuk ke dalam web anda. Kami bantu hanya pelanggan yang tepat sahaja masuk ke dalam senarai pelanggan anda.

” Adam dan team sangat cepat dan cekap. Kelebihan yang mereka ada adalah support yang pantas respon. Setiap kali musim perayaan, kami akan tempah servis Adam 6 bulan awal supaya perjalanan dalam website kami berjalan lancar dengan sistem yang dibangunkan team Adam  “

– En Syaharil, Dmimi Fashion

Konten Blog

Perbezaan AJ DIGITAL

Kami berpegang pada prinsip cepat, tangkas dan cekap. Keperluan anda keutamaan kami. Mutu kerja berkualiti tinggi dan berintegriti, Kami bantu bina laman web anda sehingga ianya mudah dijumpai pelanggan. #1 di carian Google untuk laman web yang kami bina.

100% ASLI

kami berikan servis 100% asli terus dari meja kerja. Keperluan anda kami teliti dengan baik sehingga anda berpuas hati.

Support 24 jam

anda punyai apa-apa soalan ketika projek telah bermula? Kami available 24 Jam untuk respon segala keperluan anda.

website #1 di Google

website yang kami bina mudah untuk dicari pelanggan. Lakukan carian di Google, anda pasti jumpa!

expert & professional

untuk pastikan kami berada dalam keadaan Optimum, kami sudi belajar dan bekerjasama dengan pakar di dalam mahupun di luar negara.

Lakukan 3 Langkah Ini Untuk Dapatkan Jualan Tinggi , Keuntungan Berganda dan Margin lebih Tinggi Di Internet.

anda telah bersedia untuk orakkan perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi? Setkan temujanji melalui telefon ataupun whatsapp kami. Laman Web yang dibina adalah lombong emas kepada perniagaan anda.

Setkan Temujanji

boleh hubungi kami terus melalui panggilan telefon atau whatsapp. Anda akan berinteraksi secara langsung bersama pakar kami yang akan merealisasikan keperluan perniagaan anda.

pilih plan anda

mengikut keperluan anda, kami akan berikan Plan yang bersesuaian dengan perniagaan anda. Kami fokus untuk dapatkan terbaik untuk perniagaan anda.

Development Bermula

setelah anda pilih Plan, kami akan mulakan gerak kerja serta merta. Laman Web anda akan siap sepenuhnya mengikut tarikh yang telah ditetapkan. Perniagaan anda akan ke tahap baharu dengan laman web yang kami bina.

Mulakan Langkah Pertama Anda

satu panggilan telefon hari ini bakal mengubah perjalanan perniagaan anda. 

Shopping Cart
×

Hi!

Oppa tengah online ni! Klik gambar Oppa di bawah untuk start chat.

× Ada Apa-Apa Boleh Saya Bantu?