pemasaran white hat

Pemasaran White Hat SEO dalam Website

adakah anda masih mencari jalan untuk lakukan pemasaran white hat SEO dalam website atau digital marketing yang bakal mudahkan website anda naik ke depan engin pencari?

sebelum itu, jika anda masih ragu-ragu, adakah teknik yang anda guna ini teknik pemasaran white hat atau black hat, boleh klik post di sini terlebih dahulu ,

” Awas! Adakah Anda Guna Pemasaran Black Hat atau White Hat ? “

3 Cara Mudah Aplikasi Pemasaran White Hat SEO

melakukan teknik yang legit adalah cara paling baik dan selamat untuk kredibiliti dan rating laman web anda

1. Konten yang sesuai

adakah anda penjual tudung? melakukan servis repair rumah? lawn rumput? bila anda melakukan satu-satu post di laman web anda, pastikan konten yang anda ingin tampilkan di ruangan pos blog anda selari dengan industri

ianya akan jadi sesuatu yang ralat jika anda jual tudung akan tetapi anda letakkan ” cara-cara makan Sam Yang ” atau ” kaedah beli hartanah 2019 ” . Faham kan?

letakkan konten yang mudah di fahami sesuai dengan industri anda.

2. Tajuk dan keyword yang sesuai

tajuk yang anda letakkan dalam pos blog anda mestilah unik dan catchy untuk tarik pengunjung ke laman web anda. Pemasaran white hat ini mudah tapi boleh bertukar jadi black hat jika Tajuk anda tidak selari dengan konten anda.

peletakan keywords yang anda boleh dapat dari keyword planner dari Google atau dari Google Trend akan memudahkan anda pilih keyword pilihan yang sesuai untuk posting anad

3. Accessibility di Laman Web 

pemasaran white hat

pada 21 April yang lepas , pada conference mobilegaddon, Google telah mengumumkan mana-mana laman web yang tidak mesra mobile phone  ( tidak mesra paparan mobile ) akan membuatkan rating mereka di google turun.

oleh itu, konten anda , blog posting anda hendaklah mobile frenly. Pastikan tulisan anda tidak terlalu kecil atau terlalu besar untuk paparan mobile. Ini akan memberikan nilai tambah pada pemasaran white hat anda.

 

mudahkan nak apply pemasaran white hat dalam website anda? jika pos ini bermanfaat, do share and apply pada website anda nanti. Good luck!

 

Website Promosi Merdeka

Adam Jamaludin

Beliau adalah Profesional Website Designer. Membantu Usahawan dalam dan luar negara untuk membina perniagaan dan jenama melalui laman web. Tiada website yang tidak dibina melainkan datang bersama hasil iaitu membantu meningkatkan kredibiliti dan jualan kepada Usahawan.

Adam digelar Master Mind dalam Mereka Laman Web

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart