teknik ranking di mudah

Gunakan 3 Teknik Ini Untuk Start Buat 5k sebulan di Mudah.My. 

teknik ranking di Mudah.my

Bulan September 2018 ni dapat gula-gula bernilai 5k dengan marketing ini.

 
INI TIPS MACAM MANA saya lakukan. Ini bukan bebenang, Ini cerita betul
 
teliti setiap satu method ini, Saya tak share jika ianya sia-sia dan buang masa anda.
 

dapatkan RANKING teratas di setiap post.

1. berbulan-bulan saya habiskan masa untuk test and error SEO . Bukan SEO google. SEO di merata-rata platform. Di Google. Ada algorytthm nya , tapi it takes time. cepat-cepat 3 hari, lewat-lewat 5 bulan. Jika anda masih baru dengan SEO, boleh klik disini
 
2. Tapi saya faham anda mahukan result cepat. Kalau boleh hari ini post, esok / lusa. minggu depan atau bulan ni mesti close sale. Kan? Dan lagi bagus bila FREE.
 
betul?
 
3. Saya buka kan contoh platform. Mudah.my.
Mudah.my menggunakan skrip khas di website nya, Anda seller di mudah, mesti kalau boleh nak orang jumpa barang anda , kan?
 

FOLLOW 3 TIPS INI UNTUK MUDAH DIJUMPAI

teknik ranking di Mudah.my

1. GAMBAR yang mempunyai deskripsi JELAS.

letakkan deskriptif jelas pada gambar. Kebanyakan user tidak tekan gambar, mereka lihat dan skrol sahaja. ANDA compete dengan 10 – 15 gambar serentak.
 
jika anda dapat jelaskan produk/servis anda dengan jelas PADA GAMBAR UTAMA anda. seperti contoh
 
‘ BINA WEBSITE PROFESSIONAL UNTUK PERNIAGAAN ANDA ‘ oleh Professional Website Designer Adam Jamaludin
teknik ranking di mudah 1
 
ini adalah deskriptif JELAS. MAKE IT SIMPLE.
background contra. HITAM-KUNING , HITAM-PUTIH , MERAH-HITAM .
 

2. TITLE dan Content Deskription mempunyai keyword

pastikan anda buat title punyai keyword tentang produk/servis anda. Ini akan memudahkan user mencari anda
 
make sure keyword anda laser fokus. seperti contoh
 
” bina LAMAN WEB untuk perniagaan anda “
 
” bina WEB SITE untuk perniagaan anda “
teknik ranking di mudah 2
 
guna dwi bahasa . Ianya sangat membantu.
spt contoh : Krim Pelembab ( Mouisturizer Cream ) dsb
 

3. GUNAKAN TRIK HARGA UNTUK TRIK SISTEM ( BUKAN CUSTOMER ANDA )

dalam ranking Mudah, ada beberapa faktor membuatkan sesuatu post jadi paling atas. Harga dan Waktu. Exclude waktu, kerana lepas beberapa jam, produk/servis anda akan out. Tapi menangkan di Harga
ambil 3 harga ini untuk menang pada ranking
RM 4, RM 5, RM 6
teknik ranking di mudah 3
jangan letak terlalu rendah.
jangan letak percuma/free. 
jangan letak terlalu tinggi
fahami behaviour manusia. Mereka mencari yang berkualiti dan MURAH. Mana yang mereka jumpa dulu, itu lah mereka pilih. Mahukah anda jika anda letak iklan produk anda tapi jumpa di page 3, page 4 , page 5 ?
tentu tidak bukan.
dan my last final tips.
hanya yang baca sampai habis post ini akan tahu rahsia ranking ini.
di setiap hujung TITLE anda. gunakan perkataan besar. Caps kan semua perkataan akhir.
Sekarang Anda  telah tahu teknik ini. Klik link ini. Terus ke Mudah.my.
Cuba apply teknik iklan ini kurang dari 2 min sahaja siap. Percuma. Nak 5k ? ataupun lebih? Apply sekarang.
dan jika anda perlukan pertanyaan, komen di bawah. Saya akan terus reply sebelum iklan pertama anda siap di post di mudah 😉
 
Website Promosi Merdeka

Adam Jamaludin

Beliau adalah Profesional Website Designer. Membantu Usahawan dalam dan luar negara untuk membina perniagaan dan jenama melalui laman web. Tiada website yang tidak dibina melainkan datang bersama hasil iaitu membantu meningkatkan kredibiliti dan jualan kepada Usahawan.

Adam digelar Master Mind dalam Mereka Laman Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *