Skil Pemasaran Penting Untuk Perniagaan Anda

Skil Digital Marketing

63 Skil Pemasaran Penting Untuk Perniagaan Anda

pada tahun 2018 ini, perniagaan semakin merudum jika anda masih tidak menggunakan internet sebagai medium pemasaran anda. Namun jika anda masih baru dalam dunia internet, tidak perlu risau, perkongsian dibawah akan membantu anda dalam meningkatkan leads dan sales. Berikut adalah 63 Skil Digital Marketing Penting Untuk Perniagaan Anda.

 

 

skil pemasaran

 

1. SEO & CONTENT MARKETING

 

Skil Digital Marketing

 

2. PAY PER CLICK ( PPC )

skil pemasaran

 

3. EMAIL MARKETING

 

praktiskan Skil Digital Marketing dari 1-5 ini untuk tingkatkan Lead dan Sale anda. 

skil pemasaran

 

4. SOCIAL MEDIA

Skil Digital Marketing

 

5. USER EXPERIENCE

Skil Digital Marketing

 

mudahkan Digital Marketing di atas. Mengikut kajian dan analisis, 89% Usahawan di Malaysia hanya menggunakan Digital Marketing no 4 iaitu Media Sosial iaitu Facebook dan Instagram sahaja. Ianya satu kerugian yang besar apabila Skil Digital Marketing yang lain tidak digunakan dengan optimum.

Tambahan , menjelang 2019, reach untuk Facebook akan makin berkurang dan kos beriklan akan bertambah mahal. Maka apakah solusi yang terbaik ? Saranan saya, bina website untuk perniagaan anda. Jika anda masih belum punyai website, boleh klik di sini

jika informasi yang saya kongsikan mengenai 63 Skil Digital Marketing ini berikan manfaat pada anda, share kan pada rakan-rakan anda. Jika anda punya soalan, boleh ajukan di ruangan komen di bawah.

Adam Jamaludin

Adam Jamaludin

Adam Jamaludin adalah Professional Website Developer. Kepakaran beliau adalah menghasilkan Laman Web Professional untuk usahawan yang ingin berkembang jaya di dunia Internet. Beliau telah menghasilkan lebih dari 200 buah laman web dalam masa yang singkat. Adam Jamaludin juga bergiat aktif dalam penulisan artikel dan SEO. Beliau telah menghasilkan buku SEO Mastery 2020 untuk membantu usahawan di luar sana.

Tinggalkan komen anda...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mengenai Saya

Kenali saya Adam Jamaludin, Professional Website Developer dan Penulis Artikel & SEO. Kepakaran saya adalah membantu usahawan membina laman web professional.

Ikuti Saya Di Media Sosial

Post Trending Minggu Ini

Like , Follow , Share Fb Page

Tutorial Terkini di Youtube

×

Hi!

Oppa tengah online ni! Klik gambar Oppa di bawah untuk start chat.

× Ada Apa-Apa Boleh Saya Bantu?